Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Cross mediale toepassingen

Een effectieve marketing strategie is gebaseerd op het vinden van de optimale mix van communicatiemiddelen om uw doelgroep te bereiken. Een marketing boodschap over meerdere marketing kanalen (bijvoorbeeld direct mail, e-mail, social media en web) produceert de hoogste return on investment. Deze multi-touch-strategie, bekend als geïntegreerde Cross Media Marketing, biedt bedrijven nieuwe manieren om hun marketing boodschap over te brengen. Cross Mediale Marketing campagnes verhogen de respons, verzameld feedback van klanten en biedt inzicht in uw verkoop.

Cross mediale toepassingen

Van Ree Media & Communicatie werkt reclame-uitingen of ook complete reclamecampagnes uit voor de klant. Wij doen daarvoor een beroep onze marketing, creatieve en productie medewerkers.

Marketing
Geen enkele ondernemer zal bestrijden dat marketing belangrijk is. Maar er is vaak heel wat geld mee gemoeid. Voorkom verspilling en laat de kosten van uw marketing niet de pan uit rijzen.
Investeren in marketing is investeren in de toekomst van uw bedrijf. Bezuinigen op het marketingbudget lijkt misschien een snelle kostenbesparing, vroeg of laat komt het als een boemerang terug.
Als u genoeg marketingbudget heeft, is het geen kunst de markt te overspoelen met te dure brochures en paginagrootte advertenties. Zit u niet zo ruim in uw marketingcenten of wilt u uw budget beter benutten, maak dan gebruik van onze kennis, creativiteit en productiemiddelen. Wij bieden u:

  • Business to Business oplossingen - Het vinden van nieuwe klanten
  • Business to Consumer oplossingen - Het creëren van Customer Loyalty
  • Non-profit oplossingen - Het vinden van nieuwe donateurs

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

B.V. Stichts Beheer van 1952

 

Wij werken zorgvuldig en resultaatgericht. Maar bovenal ook op persoonlijke wijze. Ervaring leert dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Bezoek de website »

Unit 4

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van uw branche, weten we wat er speelt in uw organisatie en vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van uiteenlopende vraagstukken waarvoor wij automatiseringsoplossingen bieden.

Bezoek de website »

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

IW4

 

Mensen maken een organisatie. Een kleurrijke mix van individuen met hun eigen talent, kennis en persoonlijke inbreng. IW4 is zo’n mensenbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van mensen die wat extra ruggensteun nodig hebben om mee te kunnen doen aan het arbeidsproces.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

Ziekenhuis Gelderse Vallei

 

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze.

Bezoek de website »

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Cross mediale toepassingen