Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Drukken en Printen

Het drukkersvak, dat is waar we in 1979 mee begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veel bredere grafisch dienstverlener. Maar drukken is nog altijd onze corebusiness. U kunt bij ons terecht voor al uw drukwerk. Afhankelijk van het type opdracht en het volume daarvan, worden de opdrachten in eigen huis geproduceerd en afgewerkt. Mocht het voor u voordeliger zijn om de opdracht niet in eigen huis te produceren, dan profiteert u van het schaalvoordeel en goede afspraken met toeleveranciers.

Grootformaat printen

Posters, spandoeken, vlaggen en banners; de impact van groot formaat printen is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Hoe groot wilt u het hebben?!

 

Lees verder

Offset drukwerk

Drukwerk vervaardigd in offset. Niet alleen ideaal voor drukwerk in grotere oplagen en sublieme kwaliteit maar ook voor bijvoorbeeld uw huisstijl drukwerk. Het offset drukwerk wordt vervaardigd op offsetpersen van het merk Heidelberg uitgerust met de nieuwste druktechnieken. Wij kunnen u hierdoor snelle levertijden en scherpe prijzen garanderen voor uw drukwerk.

 

Lees verder

Familiedrukwerk

Trouwen? Een kindje op komst of een andere feestelijke gebeurtenis? Bij ons vind u de aller mooiste geboorte-, trouw- en gelegenheidskaarten waaruit u uw keuze kan maken. Tevens kunnen wij u perfect voorzien van professioneel advies.

 

Lees verder

Digitaal drukken

Printing on Demand ofwel Afdrukken op Aanvraag. Daar gaat het om bij digitaal printen. Er kan héél snel worden opgestart omdat er direct vanuit een digitaal bestand kan worden gedrukt. Elk drukwerk kan naar wens worden gewijzigd zonder vertraging voor het drukproces. Ideaal voor mailings (personaliseren!) en voor drukwerken waarin geregeld wijzigingen worden aangebracht, zoals catalogi, prijslijsten, productsheets,... Voor kleine series is de prijs bovendien een stuk lager dan "klassiek" drukwerk. Voor het digitaal printen maken wij gebruik van digitale drukmachines van Canon/Océ.

 

Lees verder

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

U bevindt zich hier: Home » Drukken & Printen