Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Facebook

Veel ondernemers zien de populariteit van Facebook toenemen en vragen zich af of en hoe ze hieraan moeten deelnemen. Ons antwoord luidt steevast: "Ja, meedoen is slim!" Een bedrijfspagina inrichten is een prima start.

Facebook

Grotere zichtbaarheid
Met een Facebook fanpage is je bedrijf structureel zichtbaar op Facebook, het social media platform waar inmiddels zo'n 6 miljoen Nederlanders en meer dan 1 miljard mensen wereldwijd een account hebben.

Beter vindbaar
Zoekmachines hechten steeds meer waarde aan de invloed die bedrijven hebben op social media en Facebook is daarin een hele belangrijke. Een actieve, gewaardeerde bedrijfspagina draagt bij aan een hogere ranking in zoekmachines.

Informatie delen
Social media zijn uitgevonden om te delen, en dit kenmerkt ook een bedrijfspagina op Facebook. Je kunt informatie over de producten en diensten van je bedrijf delen, waardoor je door fans steeds meer als expert wordt gezien.

Onbeperkt reclame maken
Facebook vindt het prima als je reclame maakt of creatieve acties verzint. Als er meer fans op afkomen, dan is dat goed voor jou én goed voor Facebook. Voor deze creativiteit zijn geen beperkingen, het kan gratis en onbeperkt worden opgevoerd.

Evenementen publiceren
Op jouw bedrijfspagina kun je ook evenementen aankondigen. Bijvoorbeeld een opening, een cursus, een open dag of workshop. Je fans kunnen zich op de pagina aanmelden en daarmee direct reclame maken voor de workshop.

'Vind ik leuk'
Dit is een absolute succesfactor van Facebook. Alle acties, activeiten en posts van anderen kunnen worden 'leuk gevonden' op Facebook. Als iemand jouw facebookpagina of een activiteit daarop leuk vindt, is dit weer reclame voor jouw bedrijf. Deze 'vind ik leuk'-actie is namelijk voor alle vrienden zichtbaar - het zogenaamde sneeuwbaleffect.

Inchecken
Het is mogelijk om op je Facebookpagina adresgegevens op te voeren. Bezoekers kunnen dus direct zien waar jouw bedrijf zich bevindt, eventueel inclusief routeplanner. Bovendien kunnen bezoekers 'inchecken', zodat voor hun vrienden zichtbaar is waar ze zijn.

Foto's en filmpjes
Een bedrijfspagina biedt onbeperkt ruimte om foto's en films te plaatsen. Je kan dus iedereen laten zien wat je bedrijf maakt, verkoopt en levert. Als je foto's plaatst van events, dan is de kans groot dat mensen die hierop staan op de 'vind ik leuk'-button klikken…

Koppeling naar social media
Veel organisaties hebben profielen op andere social media platforms als LinkedIn, Twitter en Youtube. Deze zijn allemaal eenvoudig te koppelen met je Facebookpagina. De bezoeker heeft daardoor op één plek een mooi overzicht van alle activiteiten van jouw bedrijf.

Van Ree Media & Communicatie kan uw facebook pagina uitstekend inrichten en bijhouden.

 

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

B.V. Stichts Beheer van 1952

 

Wij werken zorgvuldig en resultaatgericht. Maar bovenal ook op persoonlijke wijze. Ervaring leert dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Bezoek de website »

Ziekenhuis Gelderse Vallei

 

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze.

Bezoek de website »

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

IW4

 

Mensen maken een organisatie. Een kleurrijke mix van individuen met hun eigen talent, kennis en persoonlijke inbreng. IW4 is zo’n mensenbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van mensen die wat extra ruggensteun nodig hebben om mee te kunnen doen aan het arbeidsproces.

Bezoek de website »

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Unit 4

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van uw branche, weten we wat er speelt in uw organisatie en vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van uiteenlopende vraagstukken waarvoor wij automatiseringsoplossingen bieden.

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Facebook