Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Familiedrukwerk

Trouwen? Een kindje op komst of een andere feestelijke gebeurtenis? Bij ons vind u de aller mooiste geboorte-, trouw- en gelegenheidskaarten waaruit u uw keuze kan maken. Tevens kunnen wij u perfect voorzien van professioneel advies.

Familiedrukwerk

U kunt bij ons voorbeeldboeken ophalen om thuis op uw gemak een kaart uit te zoeken. Deze kunt u eventueel weer omruilen voor andere boeken om een keuze te maken. Wij geven meestal zo’n drie boeken per keer mee.
Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de kaarten bij ons bestellen. Denk dan alvast aan de volgende punten;
    •    noteer kaartnummer en uitgeverij
    •    aantal
    •    de tekst die op de kaart moet komen*
    •    drukkleur**
    •    evt. de indeling en het lettertype (zie verderop onze beschikbare lettertypen). Mocht u het lettertype uit het voorbeeldboek willen, dan kijken we of deze in ons bezit is. Mocht dat niet zo zijn dan zoeken we er een lettertype bij die er op lijkt.

* De tekst bij voorkeur in Word, of per e-mail aanleveren.

** De drukkleur kunt u bij ons uit komen zoeken aan de hand van de kleurenwaaier. (Voor een andere kleur dan zwart geldt een meerprijs.)

Elke woensdag na 13.00 uur worden de kaarten besteld bij de desbetreffende uitgever. Dus als u uw bestelling op donderdag doorgeeft, worden de kaarten de volgende
woensdag besteld.

Plusminus een week na het bestellen van de kaarten ontvangt u een tekstproef van ons per mail. U kunt dan ook alvast de enveloppen ophalen. U kunt in overleg ook een tekstproef op papier van ons ontvangen (zwart/wit laserprint).

Let op: dit is een proef ter controle van de indeling en de teksten. U ontvangt GEEN proef op het kaartje zelf.

Een tekstproef inclusief 1 correctie-ronde is inbegrepen bij de zet- en drukkosten. Bij extra correctie’s kunnen wij genoodzaakt zijn extra kosten door te berekenen.
Uiteraard zal dit altijd in overleg met u gebeuren.

Geboortekaartjes:
Is de tekstproef goedgekeurd, dan blijft deze bij ons in de wacht liggen. Op het moment dat het kindje geboren is kunt u de gegevens als geboortedatum, gewicht etc. doorgeven per mail, fax of door even langs te komen.

Als bij geboorte van uw kind de informatie, zoals datum, tijd, gewicht etc. voor 12.00 uur aan ons wordt doorgegeven, dan kunt u de kaarten dezelfde dag na 16.00 uur nog bij ons afhalen.
Als u later dan 12.00 uur de informatie doorgeeft dan kunt u de volgende werkdag de kaarten na 16.00 uur afhalen.

Wij adviseren om ongeveer 6 weken voor de uitgerekende geboortedatum de voorbeeldboeken op te halen zodat er voldoende tijd is om alles in orde te maken. Houd er rekening mee dat sommige kaartjes na aflevering nog handmatig afgewerkt moeten worden. Zoals het opplakken van strikjes of lijmen van inlegvellen. Deze afwerking dient u zelf nog te doen.

Huwelijks- en gelegenheidskaarten:
Hiervoor geldt dat de kaarten ongeveer 10 werkdagen na goedkeuring van de tekstproef klaar zijn. U moet rekening houden met een gemiddelde doorlooptijd van 4 weken, voor het uitzoeken van de kaarten, bestellen, bekijken van de proeven, eventuele correctie tot en met de levering. Is er meer haast bij, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Geen Kaartjes gevonden in de collectie?
Indien u een eigen ontwerp wilt, dan is dit mogelijk. Overlegt u van te voren even met ons of uw idee ook grafisch uitvoerbaar is, dit voorkomt teleurstelling achteraf.
Eventuele opmaakkosten zullen worden doorberekend op basis van nacalculatie.
U ontvangt altijd een kleurenproef vooraf ter goedkeuring.

Top Colour-, Biotop- en Linnenpapier hebben wij op voorraad. Wilt u ander papier, houdt u er dan rekening mee dat hier levertijd op zit.

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

B.V. Stichts Beheer van 1952

 

Wij werken zorgvuldig en resultaatgericht. Maar bovenal ook op persoonlijke wijze. Ervaring leert dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

Ziekenhuis Gelderse Vallei

 

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

IW4

 

Mensen maken een organisatie. Een kleurrijke mix van individuen met hun eigen talent, kennis en persoonlijke inbreng. IW4 is zo’n mensenbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van mensen die wat extra ruggensteun nodig hebben om mee te kunnen doen aan het arbeidsproces.

Bezoek de website »

Unit 4

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van uw branche, weten we wat er speelt in uw organisatie en vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van uiteenlopende vraagstukken waarvoor wij automatiseringsoplossingen bieden.

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Familiedrukwerk