Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Fullfilment

Adresseren, inpakken, ompakken, automatisch of met de hand. Bijna alle post die in uw brievenbus terecht komt is wel op een of andere manier bewerkt.

Fullfilment

Wij kunnen uw directmail vouwen, couverteren of sealen. Wat dacht u ervan om antwoordkaarten, folders, maar ook gadgets en monsters, zoals bijvoorbeeld koffiecream, een lekker geurtje of een zonnebrandmiddel aan uw directmail toe te voegen? In piektijden verwerken onze partners miljoenen poststukken en pakketten per week. Zowel nationaal als internationaal. En niet geheel onbelangrijk: op tijd en op het juiste adres! Door deze hoeveelheid kunt ook u profiteren van zeer scherpe tarieven bij TNT, Post NL en Sandd.

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

Koningsschot 37
3905 PR Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd

Geachte relatie, Velen van u kennen ons bedrijf nog als Drukkerij van Ree, sinds 1979 tot 2011 in bedrijf als offsetdrukkerij. Tijdens de afgelopen crisisperiode is gebleken dat het bestaansrecht van een dergelijke drukkerij behoorlijk onder druk kwam te staan. Dit was in 2011 reden voor ons om het roer om te gooien en onze dienstverlening flink uit te breiden onder de naam Van Ree Media & Communicatie. In 2015 heeft dit er toe geleid om onze organisatie onder de paraplu van Communicatie Partners Veenendaal BV te laten vallen.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Fullfilment