Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Internet & Social media

Een website is een van de vele manieren om met uw klant te communiceren. In veel gevallen is het de eerste kennismaking met een bedrijf of instelling. Het kiezen van de juiste website en strategie is daarom erg belangrijk.
Van Ree Media & Communicatie biedt u websites aan al vanaf € 59,00 per maand op basis van een 3-jarige overeenkomst. Klik voor meer informatie op een van onderstaande producten en / of diensten.

Websites

Een website is een van de vele manieren om uw bedrijf of product in de markt te promoten. In veel gevallen is het zelfs het eerste contact met uw afnemers. Een goede website is daarom een 'must-have' voor alle bedrijven en instellingen. Samen met onze partners bieden wij u alles op het gebied van internet en sociale media.

 

Lees verder

LinkedIn

Niet iedereen ziet nog het nut van een bedrijfsprofiel op LinkedIn. Daarom in dit artikel 10 goede redenen waarom u een bedrijfsprofiel zou moeten maken.

 

Lees verder

Twitter

Even snel lezen waar uw concurrent mee bezig is? Of wat uw favoriete politicus te melden heeft? Met Twitter is dat mogelijk. Sterker nog: u kunt op Twitter uw eigen bedrijf promoten, bijvoorbeeld door er nieuwe ontwikkelingen op te melden of een bericht 'retweeten' dat u van belang acht. Uw volgers zijn uw (toekomstige) klanten.

 

Lees verder

Facebook

Veel ondernemers zien de populariteit van Facebook toenemen en vragen zich af of en hoe ze hieraan moeten deelnemen. Ons antwoord luidt steevast: "Ja, meedoen is slim!" Een bedrijfspagina inrichten is een prima start.

 

Lees verder

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

U bevindt zich hier: Home » Internet & Social media