Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

LinkedIn

Niet iedereen ziet nog het nut van een bedrijfsprofiel op LinkedIn. Daarom in dit artikel 10 goede redenen waarom u een bedrijfsprofiel zou moeten maken.

LinkedIn

Er zijn veel mensen die denken dat een bedrijfsprofiel op LinkedIn hetzelfde is als een persoonlijk profiel. Dat is echter niet het geval. Een bedrijfsprofiel is een korte beschrijving van uw bedrijf eventueel aangevuld met uw diensten en producten. U kunt op LinkedIn pas een bedrijfsprofiel maken nadat u een persoonlijk profiel heeft gemaakt.

 

Vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf
Wilt u zaken doen op internet, dan is het belangrijk dat u gevonden wordt. Met een bedrijfspagina op LinkedIn wordt u niet alleen op dit platform beter gevonden, ook op Google staat deze link al snel hoog in de zoekresultaten.

Promoot uw diensten en producten
Als u een bedrijfspagina heeft gemaakt, dan kunt u uw diensten en producten promoten. Dit is niet alleen nuttige informatie voor de lezer, maar het zijn ook waardevolle links naar uw website

Verzamel aanbevelingen voor uw producten en diensten
Voor elke dienst en product kunnen aanbevelingen worden gegeven, op dezelfde manier als bij werkervaringen in uw persoonlijke profiel. Het is de ervaring dat mensen op LinkedIn sneller een aanbeveling geven en durven te vragen van een dienst, dan over zichzelf. Dat wordt over het algemeen toch vaak als 'te Amerikaans' gezien. Deze aanbevelingen zijn erg waardevol, omdat ze voor iedereen zichtbaar zijn en blijven.

Toon uw diensten en producten aan de juiste doelgroep
Als u meerdere diensten en producten heeft gemaakt, is het mogelijk om deze diensten aan verschillende doelgroepen te tonen. U kunt bijvoorbeeld trainingen tonen aan ZZP'ers, terwijl u de andere variant toont aan managers.

Toon vacatures
In uw LinkedIn bedrijfsprofiel kunt u direct laten zien welke vacatures u open heeft staan. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden ($80,- tot $130,- per stuk afhankelijk van de afname). Deze zijn wel een stuk lager dan bij de monsterboards van deze wereld en het bereik is in potentie enorm.

Koppel uw werkzaamheden aan uw bedrijfsprofiel
Als u een bedrijfsprofiel heeft, kunt u dit koppelen aan uw huidige activiteiten en dat geldt ook voor al uw medewerkers. Hierdoor zet u uw bedrijf meer in de picture.

Andere professionals kunnen uw bedrijf volgen
Net zoals bij Twitter is het op LinkedIn mogelijk om bedrijven te volgen. Updates van uw bedrijfsprofiel verschijnen in de 'timeline' van iedereen die uw bedrijf volgt.
Sowieso zijn alle persoonlijke profielen die aan uw bedrijfsprofiel zijn gekoppeld met hun huidige of vorige werkzaamheden, zogenaamde volgers. U hoeft bij het volgen van bedrijfsprofielen niet bang te zijn voor dezelfde 'onzin' zoals die op Twitter wordt gepost.
Op LinkedIn zijn de updates van bedrijfsprofielen over het algemeen allemaal zakelijk. Denk hierbij aan nieuwe vacatures en nieuwe diensten.

Statistieken
LinkedIn houdt statistieken bij over het bezoek van uw bedrijfspagina en van het bezoek van uw diensten. Het is handig om te zien hoe vaak én door welke profielen uw bedrijfsprofiel bekeken is. Het is allemaal nog niet erg indrukwekkend wat LinkedIn hier laat zien maar het is een begin. De verwachting is dat dit in de toekomst zal worden uitgebreid.

Claim uw naam voordat iemand anders het doet
Iedereen kan elke naam claimen op LinkedIn. Natuurlijk mag je je niet zomaar de naam van bijvoorbeeld Philips toe-eigenen, maar bedrijven met een zelfde naam zouden je zomaar voor kunnen zijn. Alleen huidige werknemers mogen van LinkedIn een bedrijfspagina maken.

Wilt u een bedrijfspagina op LinkedIn?
Laat het ons dan weten zodat wij dit voor u kunnen verzorgen!

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

IW4

 

Mensen maken een organisatie. Een kleurrijke mix van individuen met hun eigen talent, kennis en persoonlijke inbreng. IW4 is zo’n mensenbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van mensen die wat extra ruggensteun nodig hebben om mee te kunnen doen aan het arbeidsproces.

Bezoek de website »

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

B.V. Stichts Beheer van 1952

 

Wij werken zorgvuldig en resultaatgericht. Maar bovenal ook op persoonlijke wijze. Ervaring leert dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Bezoek de website »

Ziekenhuis Gelderse Vallei

 

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze.

Bezoek de website »

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

Unit 4

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van uw branche, weten we wat er speelt in uw organisatie en vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van uiteenlopende vraagstukken waarvoor wij automatiseringsoplossingen bieden.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » LinkedIn