Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Wij zijn Verhuisd

Geachte relatie, Velen van u kennen ons bedrijf nog als Drukkerij van Ree, sinds 1979 tot 2011 in bedrijf als offsetdrukkerij. Tijdens de afgelopen crisisperiode is gebleken dat het bestaansrecht van een dergelijke drukkerij behoorlijk onder druk kwam te staan. Dit was in 2011 reden voor ons om het roer om te gooien en onze dienstverlening flink uit te breiden onder de naam Van Ree Media & Communicatie. In 2015 heeft dit er toe geleid om onze organisatie onder de paraplu van Communicatie Partners Veenendaal BV te laten vallen.

Wij zijn Verhuisd

Communicatie Partners biedt diensten aan als Strategie & Marketing, Internet & Social Media, Druk- en Printwerk, Signing en Logistiek.

Van Ree Media & Communicatie neemt in deze organisatie de druk- en printwerkzaamheden en signing voor haar rekening op de wijze die u gewend bent.

Door deze herpositionering hebben wij onze zelfstandigheid behouden en kunnen we u via Communicatie Partners zowel online als offline een nog veel breder en beter communicatiepakket aanbieden.

Nu in juni 2017 blijkt dat we destijds de juiste beslissing hebben genomen. Vele (nieuwe) klanten weten ons inmiddels te vinden en nemen verschillende communicatiemiddelen bij ons af.

Dit heeft ertoe geleid dat we uit ons jasje zijn gegroeid en we op zoek zijn gegaan naar nieuwe huisvesting. We hebben deze gevonden aan de Koningschot 37 in Veenendaal. Een mooie zichtlocatie aan de A12 met voldoende ruimte om verder te groeien.

Deze groei die wij hebben doorgemaakt hebben we mede te danken aan het vertrouwen dat u in ons heeft en daar zij we u zeer erkentelijk voor.

Met vriendelijke groet,

Jan & Arjen van Ree

Wilt u onze bedrijfsgegevens als volgt wijzigen in uw administratie

Van Ree Media & Communicatie
Koningsschot 37
3905 PR Veenendaal

De overige gegevens zijn ongewijzigd gebleven.

Tel. 0318-517554
E-mail info@vanreemedia.nl
www.vanreemedia.nl
www.communicatiepartners.nl

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

Koningsschot 37
3905 PR Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Een website die wel te vinden is!

Dat kan! Nu al vanaf 59,00 ex. BTW per maand.

Starterspakket

Als startende onderneming heeft u vaak al genoeg kosten om te maken. Profiteer daarom van ons starterspakket drukwerk!

Alle aanbiedingen

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Wij zijn Verhuisd