Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Tijden veranderen...


Het is in 1979 dat Henk en Mini van Ree een drukkerij beginnen aan de Anjerstraat in Veenendaal. Een drukkerij die in de jaren daarna is uitgegroeid tot een van de bekendste drukkerijen in de regio. Dit mede dankzij een trouwe klantenkring van meer dan 2.000 bedrijven, instellingen en particulieren. In al die jaren hebben de ontwikkelingen binnen de grafische industrie niet stil gestaan. Daarom is er altijd geïnvesteerd in de nieuwste technieken op het gebied van grafisch ontwerp, drukken, printen en afwerking. 

Een onderneming die zich niet alleen richt op het traditionele drukwerk en printmedia maar ook op nieuwe media als internet en sociale media. Ook voor reclame en beletteringen kunt u terecht bij Van Ree Media & Communicatie. Dit alles met de hoge kwaliteit en scherpe prijzen die u van hen gewend bent.
 
Vormgeving en DTP
Uw vormgeving- en DTP-werk is in goede handen bij Van Ree Media & Communicatie. Van het ontwikkelen van een logo of een nieuwe huisstijl tot het opmaken van brochures, folders en POS-materiaal. Wij bieden snel en voordelig creatieve oplossingen vanuit hun eigen studio.
 
Eigen productie
Afhankelijk van het type opdracht en het   volume daarvan, worden de opdrachten in eigen huis geproduceerd en afgewerkt. Mocht het voor u voordeliger zijn om de opdracht niet in eigen huis te produceren, dan profiteert u van het  schaalvoordeel en goede afspraken met toeleveranciers.
Dus of het nu gaat om een visitekaartje of  directmail, één enkele poster of huis-aan-huisfolder, autobelettering of website, Van Ree Media & Communicatie regelt het voor u.


Bespaar op uw online en offline media
Door de totale productie en distributie van uw drukwerk, printmedia en nieuwe media over te laten aan Van Ree Media & Communicatie levert u dit gegarandeerd een besparing op. Wij weten zeker dat uw drukwerk, printmedia en nieuwe media op de juiste manier geregeld worden, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak...
Bepaal zelf hoe ver u wilt gaan. Zo kunt u ons inschakelen, enkel en alleen om te profiteren van onze eigen productie en onze enorme inkoopkracht op het gebied van drukwerk. Maar u kunt natuurlijk ook besluiten om uw totale drukwerkpakket, printmedia en nieuwe media door ons uit te laten voeren. Niet alleen bent u daarmee verlost van een hoop gedoe! ook kunt u rekenen op een substantiële besparing van tijd,  inspanning en uiteindelijk van uw indirecte kosten. Profiteer van één adres voor al uw drukwerk, printmedia en nieuwe media.

 

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

Een website die wel te vinden is!

Dat kan! Nu al vanaf 59,00 ex. BTW per maand.

Starterspakket

Als startende onderneming heeft u vaak al genoeg kosten om te maken. Profiteer daarom van ons starterspakket drukwerk!

Alle aanbiedingen

U bevindt zich hier: Home » Over ons