Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Promotional Products

In deze digitale tijd is het goed om te weten dat er ook nog traditionele tactieken zijn om uw bedrijf of instelling te promoten. En vaak voordeliger dan u denkt!

Promotional Products

Als u nog niet heeft nagedacht over promotional products, dan is het nu de tijd om dat te doen. Deze vaak kleine maar krachtige producten kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het verhogen van de respons van direct mail campagnes. Maar ook kunt u hiermee goodwill kweken bij uw prospects, klanten, personeelsleden en leveranciers. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons ook terecht voor representatieve, promotionele en technische kleding. Van Ree Media & Communicatie biedt samen met haar partners een uitgebreide collectie bedrijfskleding, relatiegeschenken en luxe geschenken. Dus ook het simpel ondersteunen van de huisstijl door middel van een bedrukte pen hoort daarbij!

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

Koningsschot 37
3905 PR Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd

Geachte relatie, Velen van u kennen ons bedrijf nog als Drukkerij van Ree, sinds 1979 tot 2011 in bedrijf als offsetdrukkerij. Tijdens de afgelopen crisisperiode is gebleken dat het bestaansrecht van een dergelijke drukkerij behoorlijk onder druk kwam te staan. Dit was in 2011 reden voor ons om het roer om te gooien en onze dienstverlening flink uit te breiden onder de naam Van Ree Media & Communicatie. In 2015 heeft dit er toe geleid om onze organisatie onder de paraplu van Communicatie Partners Veenendaal BV te laten vallen.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Promotional Products