Voor ál uw drukwerk…
…en zoveel meer!!!

Twitter

Even snel lezen waar uw concurrent mee bezig is? Of wat uw favoriete politicus te melden heeft? Met Twitter is dat mogelijk. Sterker nog: u kunt op Twitter uw eigen bedrijf promoten, bijvoorbeeld door er nieuwe ontwikkelingen op te melden of een bericht 'retweeten' dat u van belang acht. Uw volgers zijn uw (toekomstige) klanten.

Twitter

Met Twitter kunt u berichten schrijven of lezen die niet langer zijn dan 140 leestekens (zowel spaties als lettertekens). U bepaalt zelf van wie u berichten ontvangt. U kunt de berichten, tweets geheten, zowel op uw computer als op uw mobiele telefoon lezen of schrijven. Twitter geeft u de beschikking over een snel en efficiënt communicatiemiddel, dat bovendien gratis is.

Waarom zou uw bedrijf aan Twitter moeten doen?
Twitter brengt u onmiddellijk in contact met uw klanten op een wijze die niet eerder mogelijk was. Stel: iemand vermeldt in een tweet dat hij of zij geen goede ervaring heeft opgedaan met uw bedrijf. Of juist wel. In beide gevallen wilt u het weten en in het eerste geval (de minder goede ervaring) kunt u direct reageren en wellicht de klant behouden, dan wel nieuwe klanten werven door uw reactie.
Maar het gaat niet alleen om de directe respons; doordat tweets het karakter van een gesprek hebben, maakt Twitter het mogelijk om een relatie met klanten, collega's of zakenpartners op te bouwen.

Wat voor bericht moet u versturen?

Mensen vinden het sowieso leuk om een begroeting van u te ontvangen. Daarnaast kunt u denken aan tips, een verwijzing naar iets interessants dat u heeft gelezen of misschien wilt u gewoon even iets kwijt…

Twitter vaktermen
Follow - een ‘abonnement' op de berichten van een bepaalde persoon.
Tweet - een individueel bericht, dat voor iedereen (die u volgt) leesbaar is. Wanneer u iemand in het bericht bij naam noemt, wordt de Twitternaam van die persoon voorafgegaan door een apenstaartje. Bijvoorbeeld: @els.
DM - een privé bericht aan een bepaalde persoon, dat alleen hij of zij kan lezen. (Bijvoorbeeld: 'D Els, Afspraak graag verzetten naar morgen').
RT - een ‘retweet' is het opnieuw versturen van een bericht van iemand die u volgt, omdat u vindt dat dat bericht meer lezers behoeft.
Trending topics - de meest gebruikte woorden of onderwerpen van dat moment. Op Twimmer kunt u zien welke dat in Nederland zijn.

Let op: neem alleen deel aan discussies die een duidelijk verband met uw onderneming of uw persoonlijke interesse hebben.

Zo bouwt u relaties op
Let op commentaren over uw onderneming.
Reageer op commentaren.
Stel vragen.
Verstuur links naar mensen die zij interessant vinden.
Retweet (RT) berichten die u van belang acht.
Blijf beleefd.
Verstuur geen spam.
Maak gebruik van het feit dat Twitter actueel is
Stel vragen, test ideeën uit, lok reacties uit – en houd rekening met een snelle respons.
Wanneer u een nieuw product of nieuwe dienst op de markt heeft gebracht, speur Twitter dan af op zoek naar reacties. Dat geldt ook voor bepaalde acties, campagnes e.d.
Reageer zo snel mogelijk op klachten e.d.
Meng u in discussies die uw onderneming, branche of vak betreffen.
Meet de waarde van Twitter
Controleer regelmatig of uw bijdragen gewaardeerd worden. Het kan geen kwaad te vragen of men uw commentaar op prijs stelt.
Analyseer de kwaliteit van de reacties op uw eigen tweets en de discussies waaraan u deelneemt. Het Nederlandse programma TwitterCounter vertelt u in een mum van tijd het bereik aan Twitteraars die u volgt of wilt volgen.
Houd een overzicht bij van de door u beantwoorde vragen, de door u opgeloste klantenproblemen en positief verlopen berichtenuitwisseling.
Maak gebruik van een unieke boncode of een speciale landingspagina op uw website, wanneer u aanbiedingen doet.

Van Ree Media & Communicatie kan uw twitter account uitstekend inrichten. Het twitteren doet u natuurlijk zelf!

« Terug

Offerte Aanvragen

routebeschrijving.png

De Smalle Zijde 7-F
3903 LL Veenendaal
Tel. +31(0)318-517554
info@vanreemedia.nl

Goudreinet

 

De Goudreinet is een franchise organisatie in aardappelen, groente en fruit. Onderdeel van S.C. van Ravenswaaij met meer dan 35 AGF-winkels in Nederland.

Bezoek de website »

Ziekenhuis Gelderse Vallei

 

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze.

Bezoek de website »

Kraamzorg LiemersCare

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bezoek de website »

Unit 4

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van uw branche, weten we wat er speelt in uw organisatie en vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van uiteenlopende vraagstukken waarvoor wij automatiseringsoplossingen bieden.

Bezoek de website »

Heuvelman Staalhandel BV

 

Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel is actief op zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt en rekent vooral voorraadhoudende handelaren tot haar klantenbestand.

Bezoek de website »

NN Netherlands BV

 

Europese fabrikant van hoogwaardige diepgetrokken metalen precisie-onderdelen met nauwe toleranties en betrouwbare levertijden

Bezoek de website »

IW4

 

Mensen maken een organisatie. Een kleurrijke mix van individuen met hun eigen talent, kennis en persoonlijke inbreng. IW4 is zo’n mensenbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van mensen die wat extra ruggensteun nodig hebben om mee te kunnen doen aan het arbeidsproces.

Bezoek de website »

B.V. Stichts Beheer van 1952

 

Wij werken zorgvuldig en resultaatgericht. Maar bovenal ook op persoonlijke wijze. Ervaring leert dat onze cliënten dit zeer waarderen.

Bezoek de website »

Jumbo Supermarkten

 

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bezoek de website »

H. Hardeman BV

 

H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen. Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld.

Bezoek de website »

Gemeente Veenendaal

 

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats voor ondernemers en kinderen. Veenendaal kent veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven.

Bezoek de website »

Waaijenberg Mobiliteit

 

Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

Bezoek de website »

Wij zijn Verhuisd!!!

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij gevestigd op een nieuw adres.

Lees verder

U bevindt zich hier: Home » Twitter